€7+

Planeta Arhontilor

18 ratings
Buy this

Planeta Arhontilor

€7+
cristianterran
18 ratings

Salut!

Aceasta carte a aparut, din nou, in format tiparit. Acceseaza linkul de mai jos pentru a comanda:

https://librero.ro/carte/planeta-arhontilor-cristian-terran/

Prezentare

V-ați temut vreodată că personalitatea vă este schimbată de forțe care nu depind de voi și pe care nu le puteți stăpâni ori înțelege? V-ați făcut vreodată griji pentru că memoria nu părea să vă evoce exact aceeași imagine a trecutului pe care v-o evocase cu o zi înainte? V-ați pus vreodată întrebări despre creaturile acelea pe care le puteți numi fie Demoni, fie Diavoli, fie Duhuri, capabile să se răspândească în timp și spațiu și să locuiască în miezurile firbinți ale stelelor sau în pustiurile înghețate ce despart galaxiile? 

Cartea „Planeta Arhonților” vă oferă o viziune aparte a iluziei care ne înconjoară și de care suntem foarte siguri că e reală. Iluzia în care trăim este controlată de către forțe întunecate. Gnosticii i-au numit Arhonți pe acești prădători. Cum ne afectează aceste forțe, ce tehnologii folosesc, de când sunt prezenți în viețile noastre, cum putem să ne apărăm de ei… toate aceste lucruri si nu numai, în aceasta carte.

Cine sunt Arhonții? În funcție de categoria socială din care fac parte, multe persoane ar răspunde în mod diferit. Un poet probabil ți-ar spune că arhonții sunt visurile noastre ignorante, convingerile religioase, gândurile efemere, idealurile materiale, sunt iluzia lumii și perdeaua care ne ține închiși într-o realitate bolnavă, sunt zeii din vechime și extratereștrii moderni, sunt demonii și daimonii, sunt zânele și ielele, sunt tot ceea ce nu putem înțelege, dar se manifestă într-un mod concret în experiența noastră scurtă pe această planetă.

Un preot creștin probabil ți-ar explica că sunt dracii care interferează cu mesajul Divinității și care conduc planeta, pentru că li s-a dat voie să încerce omenirea. Divinitatea vrea ca tu să fii puternic, nu fericit. Același preot ar fi la fel de ignorant ca noi toți, pentru că nu a realizat că se închină aceluiași sistem.

Un om de știință sau o persoană care se bazează în viață pe dovezi concrete ți-ar explica foarte scurt că, odată ce nu poți demonstra fizic și practic existența acestora, discuția este, nu doar ipotetică, ci și inutilă. Aceste persoane sunt foarte ancorate în sistemele noi, moderne ale societății arhontice și se apără instinctiv de acest subiect, de multe ori făcându-și scop în a-ți demonstra ție și altora cât de mult te înșeli.

Bazându-se pe extrapolarea informațiilor din mediul înconjurător, folosindu-se exclusiv de cele cinci simțuri, măsurând și observând mediul în care trăiește, conectând punctele de legătură, având la dispoziție materialele, tehnologia oficială și calcule matematice precise, uzând doar de gândirea analitico-logică a societății actuale, o persoană poate să ofere o imagine de ansamblu care să explice într-un limbaj complex natura realității înconjurătoare.

Astfel, societatea modernă, bazată pe tehnologie și calcule raționale, matematice, își proiectează puterea interioară creatoare pentru lumea materială, dându-i o formă și un context. O formă clară, o densitate grosieră, un context logic, iar în puținele situații în care anumite elemente par să iasă din sfera logicii, societatea se reinventează, producând ipoteze care să susțină temelia solidă a materialismului exacerbat. Drept urmare, fenomenele ce nu se încadrează în acest context sunt reinventate și reformate pentru a sublinia densitatea grosieră a universului din care facem parte.

Prin anumite subterfugii s-a împins omenirea din stadiul de specie care trăia în simbioză cu natura – specie conștientă de anumite forțe care acțio-nează asupra materialului și de elemente care sunt congruente cu planul material, deși sunt de proveniență subtilă, specie care avea noțiuni elementare asupra fenomenelor pe care în prezent le considerăm paranormale, și știa cum să le folosească în interesul comunităților – într-o specie asemănătoare, dar total nouă, o specie aflată într-o stare de letargie, stare în care forța interioară a individului este ascunsă conștientului acestuia și transformată subtil în hrană pentru Păpușari.

Dacă în urmă cu câteva mii de ani scopul principal al manipulării la scară largă era constrângerea individului de a avea acces la cunoștințe despre fenomenele subtile, pentru a se încadra în anumite norme psihologice care să corespundă tiparului colectiv din aria geografică din care făcea parte, în prezent se desfășoară același proces, însă la scară largă, planetară, pentru a coagula frecvențele tuturor membrilor într-un câmp colectiv ce poate servi unui singur scop.

Dacă în timpuri străvechi bătălia era, în cea mai mare parte, exceptând deocamdată fenomenele cunoscute drept posedare, pentru sufletul omului obișnuit, în prezent se dă o luptă pentru ca mintea individului să fie ocupată cu tot mai multe elemente efemere care să îi încetinească anumite capacități cognitive și să îl conducă spre o gândire de grup urmată de o transformare corporală ce poate pune la dispoziție anumitor forțe nu doar sufletul, dar și corpul nostru.

"Fiecare persoană de pe planetă este sleită zilnic de energie vitală de către entități energetice. Suntem portaluri energetice pentru acești prădători. Oricine încearcă să ne arate adevărata noastră energie este marginalizat, ridiculizat, agresat verbal si fizic, instinctiv, de către cei din jur.

Nu avem tăria de a conștientiza acest lucru pentru ca nici măcar mintea nu este a noastră. De fapt, așa ne-au cucerit de la bun început – ne-au dat mintea lor!

Ne-au invadat trupurile energetice, au violat scânteia divină, au manipulat realitatea. Se hrănesc cu vitalitatea noastră prin inducerea anumitor stări la nivel eteric. Chiar dacă stăm departe de aceste actiuni macabre, tot reușesc să ne altereze realitatea prin inducerea de gânduri (tu poti să îți opresti gândurile pentru câteva minute?), gânduri care ne fac să consuman energie inutil.

De-a lungul istoriei au avut grijă să realizeze un complex religios amplu si totalitar pe tot întinsul globului. Astfel au reușit să sustragă energie vitală si prin anumite construcții în care se adunau gloatele de sclavi ignoranți.

Au făcut tot posibilul să rămână ascunși, toate referințele despre ei fiind șterse. Cele câteva referiri le avem de la unii cărturari care au avut grijă să codeze mesajele pentru a nu fi linșați .

Arhonții – aceste energii conștiente, hiperdimensionale, sunt de origine artificială. Câmpul artificial care este acum în plan pentru a acoperi planeta – 5G – este parte din planul lor macabru pentru un control absolut. Mai departe se va implemanta conectarea omului cu mașinile electronice. Asfel vor fi în stare să posede corpul uman la adevarata lui valoare. Acceleratoarele de particule nu fac decât să deschidă poarta către o invazie masivă.

Distrugerea planetei in mod sistematic are ca scop transformarea locului pentru aceste entități. Natura este ceva ce îi înspăimântă. Viața, animalele, plantele, oamenii nu sunt decat energii pe care nu le înțeleg. De asta ne vor posedați, de asta vor distrusă planeta și crearea unui mediu propice lor."


Recenzii de la cititorii cărții #PlanetaArhonților

- Volumul de informații prezent în carte, m-a ajutat să pun cap la cap frânturile de informații pe care le aveam, să îmi îmbogățesc cunoștințele și mai ales sa privesc altfel viitorul, în special dupa îndemnul din carte. – Andrei Done

- Această carte va schimba cu siguranță vibrația și frecvența celor care încă sunt adormiți în această dimensiune grosieră. – Marian Tiberiu

- Mi-au trebuit vreo cateva zile să mă împământenez la loc după ce am citit această carte. Viziunea atât de cuprinzatoare și globala, e uimitoare. – Valentina Barbu

- Planeta Arhonților este cartea care-ți oferă prilejul cristalizării noianului de informații acumulate în decursul timpului, definindu-ți poziția în raport cu Creația, felicitări! – Florin Mainescu

- Încă nu am reușit să citesc decât partea introductivă (astăzi a ajuns), dar a fost suficient ca să îmi confirme ceea ce știam undeva în adâncurile ființei. O recomand cu drag tuturor celor care doresc să se regăsească și să înțeleagă ce caută ei în viața lor – Lenuta Onofras

- În aceasta carte se regăsesc toate gândurile și presupunirele mele. Până acum credeam că sunt un personaj dar acum îmi dau seama că sunt un individ care vede anumite adevaruri, iar unul dintre adevăruri este că exista o forță Divină care ne călăuzește. Drumul este greu dar finalul va fi magnific. – Geo Geo

- Am trecut de primele pagini. Pot spune că este o carte care te obligă să privești dincolo de ceea ce vrei sa privești. Te obligă să vezi că nu există adevar suprem ci doar adevărul pe care ești pregătit să-l primești/accepți. Este o carte ca un sprint pe pista... dacă esti pregatit să vezi că toate "adevărurile" povestitorilor te-au adus în poziția de a fi incapabil să iei startul, mai ai o șansă, dacă nu ..."eliberarea" nu e pentru tine. Recunosc, aș alerga ca la un maraton, pagina cu pagina pentru a ajunge la eliberare... dar sunt atatea pagini pe care le pot darui inimii si neuronului meu încă dornic de a îmi arata că exista și încă sigur că este pregatit sa "descopere". – Stancu Alina

- Multe aspecte "inofensive" și-au forțat drumul spre conștientizare. Am rezonat profund cu aceasta carte. – Ghinea Corneliu

- Deschide calea conștientizării. Ne amintește că suntem atat de puternici dar suntem ținuți în întuneric tocmai pentru a nu ne descoperi adevarata valoare. – Carmen Liliana Petre

- Adaugă valoare și conștientizare – Bogdan Ungureanu

- O lectură carte te face să ridici ochii de pe pagină și să te gândești profund la cele citite. – Mihaela Krmen

- Mi-a plăcut foarte mult cartea ! Adevărul e că trăim într-o lume dominată de forțe malefice și din păcate suntem în minoritate, noi cei care percepem acest fapt. Eu sper că națiile per ansamblu se vor trezi la realitate cât de curând posibil. Secolul xx, a fost secolul invențiilor și secolul xxi, secolul dezvăluirilor. Sper să apuc să fiu martor la schimbările care vor avea loc. – Marius Adrian Gherghel

Buy this
Size
1.6 MB
Length
342 pages

Ratings

4.9
(18 ratings)
5 stars
94%
4 stars
0%
3 stars
6%
2 stars
0%
1 star
0%
Powered by